Meeskonnad õpivad vorstide valmistamise peeneid nüansse.
Vorstivabrik pakub võimaluse avastade vorstide valmistamise peenemad nüansid ja valmistade oma meeskonnaga ise kohalik delikatess.
Tagasihoidlikku päritolu vorst on viimasel ajal mitmetes maailma juhtivates gurmeerestoranides taas aukohale tõusnud. Paljude vorstide koostisosadeks on kohalik tooraine, mistõttu pakuvad mitmed riigid oma kohalikke vorstisorte, mida ka laia maailma eksporditakse.
Vorstivabrik loob inimeste vahele sidemed, mida tavalised töötoad ei võimalda. Koostööd ja koordineerimist nõudvate ülesannete jaotamine toob esile meeskonna tugevused. Meeskonnaliikmete ülesandeks saab probleemide lahendamine, eeltöö, plaanide elluviimine, ajast kinni pidamise jälgimine, disainimine, koordineerimine ja turundamine.
Kas meeskonnad suudavad valmistada enda kätega vorsti, mis pärast küpsetamist veenab kohtunikke, et see vorst on vääriline riiki esindama? Milline meeskond võidab oma kulinaarse meistriteose eest ’’aasta vorstimeistri’’ tiitli?
Valik on suur ja nälga ei jää keegi! Jahutavat kokteili või külma õlut kõrvale rüübates ja lõõgastavas miljöös hõrgutavaid vorste maitstes on osalejatel võimalus omavahel suhelda ja oma kulinaarse loovuse üle rõõmu tunda.
See on põnev tegevus, millel on konkreetne käegakatsutav tulemus. Reaalsed ülesanded simuleerivad omavahelist dünaamikat ja käitumisviise, mis viivad positiivsete tulemusteni. Me loome mälestusväärseid hetki, mida osalejad saavad tulevikus väärtusliku ühise kogemusena meenutada.
Kõiki osalejaid kaasav Vorstivabrik nõuab osalejatelt innovaatilisust ning meeskonnatööd. See toob esile nii individuaalse osaluse kui ka meeskonnatöö eelised lähtudes samaaegselt konkreetsest ettevõtte eesmärgist ning organisatsiooni väärtustest. Vorstivabrik on lõbus ning meeldejääv kogemus ühtekuuluvustunde väärtustamiseks.
Kõigil oli vorste tehes väga lõbus ning muidugi ka nende söömisel! Suurepärane ühine koostöö kogemus! See tõi isegi päevavalgele mõned varjatud kokaanded.